Folkerts Recreatie biedt je per seizoen 2019 wat nieuws!

Word verleid door onze
caravan voor 2 tot 4 personen

Want gaaf is ‘ie zeker, de prachtige Weinsberg CaraOne huurcaravan. Deze nieuwe caravan maakt sinds kort deel uit van het kleinschalige en persoonlijke assortiment huurobjecten van Folkerts Recreatie te Koudum.

De caravan die we voor je hebben geselecteerd ligt lekker op de weg, laat zich gemakkelijk leiden en biedt veel leefruimte. Zeker met de ruime voortent, die standaard bij de huursom is inbegrepen.

Of je nu met zijn tweetjes of het hele gezin op pad gaat. Naast een vast 2-persoonsbed bouw je de zithoek in een handomdraai om tot een 3e én 4e slaapplek. Wil je toch een extra tentje meenemen voor de jeugd? Dat kan makkelijk met al die extra opbergruimte.

In het complete keukentje zet je net zo lekkere koffie als thuis en kokkerel je de lekkerste gerechten, die iedereen lust. Ondertussen houdt de koelkast al je producten van thuis of de lokale markt, heerlijk vers en fris.

Kamperen is vooral buiten leven, dichtbij de natuur. Dus zorgen we dat je óók comfortabele terrasstoelen en een handige tafel bij je hebt. Zo beschik je in slechts 5 minuten over een heerlijk privé terras waar je maar wilt!

Believe you can and you’re halfway there

– Theodore Roosevelt

Dat staat je goed,
zo’n caravan!

Merk caravan: Weinsberg, type CaraOne 450 FU

 • Aantal personen
  2 - 4
 • Gewicht leeg
  950 Kg
 • Rijklaar gewicht
  1000 Kg
 • Max. toelaatbaar gewicht
  1300 kg
 • Afmetingen
  660 x 230 cm

Waarom een caravan huren ook geschikt is voor jou

Ben je op zoek naar een fijne vakantie in Nederland of verder weg in Europa? Maar ga je bij voorkeur met je eigen auto op pad, omdat je daar vertrouwd mee bent?

Stel, je ziet de aanschaf van een caravan niet zitten, omdat je niet weet of deze manier van reizen bij je past. Of je vraagt je terecht af of een eigen caravan wel loont, als je ‘m toch ‘maar’ 2 weken per jaar gebruikt…

Inderdaad! Een caravan huren is ideaal: het enige wat je zelf moet doen is je koffers pakken en de caravan achter je auto koppelen. Daarna volgt hij je naar je zelf gekozen bestemming. Nog een voordeel: op locatie beschik je over een auto. Handig als je dagtrips wilt maken.

Dus, plannen maar!

Wat kost jouw volgende avontuur?

Caravanhuur loopt van zaterdag tot zaterdag. Afhalen tussen: 16 – 17 uur, retour tussen: 9 – 10 uur.

Prijzen per week, geldig voor seizoen 2019.

 • Voorseizoen
  € 450
  van 30-03-2019 tot 15-06-2019
 • Hoogseizoen
  € 550
  van 15-06-2019 tot 14-09-2019
 • Naseizoen
  € 450
  van 14-09-2019 tot 02-11-2019

Extra’s

 • € 5 / week
  Spiegels
 • € 15 / week
  Fietsenrek
 • € 7,50 / persoon
  Beddengoed (kussen, dekbed, onderlaken en overtrekset)

We hebben de standaardinventaris hier voor je op een rijtje gezet.

Lees voor je boekt ook de complete verhuurinformatie en onze Algemene Voorwaarden.

Wat rondreizen door Europa nog meer oplevert dan highlights

“Het mooiste van onze reis? Dat was niet het zien van de toren van Pisa, maar dat we tijd hadden voor elkaar.” Thomas wist niet dat 2 weken reizen met een caravan zoveel aandacht voor zijn gezin zou opleveren. Doe als Thomas, plan ook tijd voor elkaar.

Neem contact op

Twijfel niet, stel ons al je vragen. We vertellen je graag alles over onze objecten, wanneer ze beschikbaar zijn en wat je nog meer wilt weten.

We helpen je graag op weg, zodat jij je gaafste vakantiereis kunt plannen.

Meteen reserveren? Dat kan natuurlijk ook!